Избори 2021

Посрещнаха Цветанов като приятел в Харманли и Бисер

Върховенството на закона и електронното управление са сред най-важните приоритети на „Републиканци за България“. Така ще постигнем промяната, ще подсилим демокрацията и конкурентността. Това сподели в Харманли председателят на партията Цветан Цветанов.

Заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев и кандидатите за народни представители от Хасково с водач Радостина Циркова Цветанов се срещна със стотици жители на региона, които го приветстваха като приятел, а по-късно посетиха и село Бисер.

Аз познавам всички краища в страната, защото в предишното си качество, а и като бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи съм работил много активно, за да може действително да стигнат политиките до хората.

В бъдещата си работа искаме да подпомогнем семейния, микро, малък и среден бизнес, защото в момента знаем, че в условията на ковид последствията за малкия бизнес бяха най-сериозни и много от тези бизнеси дори фалираха, каза още Цветанов. Искаме едно умно управление, което може да работи в условията на всякакви предизвикателства, защото виждаме в рамките на година и половина сегашното управление не е в състояние да реагира адекватно на ковид – ситуацията. Нито беше подпомогнат бизнесът, нито имаме масова ваксинация, посочи председателят на „Републиканци за България“, който определи ситуацията в страната като хаос.

Той посочи, че младите хора в регионите като кандидатите за депутати от Хасково са тези, които познават проблемите имат желанието и способността да ги решат. Те са тези, които ще помогнат да се превъзмогне страхът сред хората от управляващите. Със страх не можеш да управляваш и не можеш да чертаеш хоризонт на страната ни. Ние искаме да имаме хоризонт и искаме да го дадем с тези млади хора, които са в листата, допълни Цветанов.

Работа за всеки, качествено здравеопазване и електронна община – това са трите приоритета, за които ще работи водачът на листата на партията Радостина Циркова. Поемам ангажимента да водя лични разговори с бизнесите, за да мога да представя красотата, географията, спецификата на нашия регион и да ги убедия, че има възможности за развитие и има потенциал за работа, каза тя и посочи за пример себе си. Тя е напуснала Хасково, защото няма как да се реализира, но иска хората да имат своята реализация и ще работи за това.

Хасково има нужда от качествено здравно заведение и аз ще разровя темата за недовършения Хирургически блок в града, ще работя и за електронна община и дигитализация, за да се случва всичко бързо, лесно и спокойно.

Разликата между България и Америка в бизнес средата е, че в Америка има правила. В България за 30 години преход не можа да се установи пазарна икономика, ние имаме един пазарен комунизъм, каза заместник – председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев. Трябва да бъде създадена конкуренция, а не да продължават да се разпределят порции за близките до властта, заключи той.

Републиканци за България

Цветан Цветанов беше посрещнат в Харманли и Бисер като приятел. В градската градина на Харманли се събраха стотици местни хора, които го приветстваха и подкрепиха, а в Бисер го посрещнаха като местен жител.

„Той беше денонощно до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек наистина остави сърцето си в Бисер“, каза баба Тянка от Бисер.

„Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха“, заявиха смело републиканците. Те направиха обща снимка с хората от Бисер на площада с емблематичното име „Победа“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button