Избори 2021

„Републиканци за България“ ще работи за облекчения за малкия бизнес

Трябва да има облекчения за малкия, средния и семейния бизнес, за да помогнем на хората да се развиват. За това ще работят бъдещите депутати от „Републиканци за България“, каза пред търговци на зеленчуковия пазар в Хасково председателят на партията Цветан Цветанов.

Заедно с кандидатите за народни представители от Хасково той разговаря с хората на пазара, част от които се оплакаха от високи наеми и такси. Разширяването на обхвата на патентния данък би облекчило много тези хора и затова ние ще работим в тази посока, заяви Цветанов. Трябва да намалим административната тежест, за да дадем възможност на всички да работят спокойно, допълни още той.

Републиканци за БългарияПазарът в Хасково е на концесия и затова наемите на хората тук са много високи. Този пазар трябва да бъде общински и аз лично поемам ангажимент за това, обяви водачът на листата на партията Радостина Циркова.

Именно тя е примерът за това какво искаме да се случи в България, посочи Цветан Цветанов като припомни, че Циркова е напуснала родния си град преди години заради липсата на възможност за развитие. Тя е на 29 години, завършила е с почести „Международни отношения“ в Alma Mater Studiorum Болонски университет, Болоня, Италия.

За силна връзка с успелите българи в чужбина и бъдеще в родината се обяви и заместник- председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев, който от години развива успешен бизнес в САЩ. Ясните правила са това, което дава сигурност и възможности и ще работим в тази посока, обяви той.

След това кандидатите за народни представители се срещнаха и с представители на общността на трудночуващите в Хасково. На 8 място в листата на „Републиканци за България“ е членът на организацията на глухите в Хасково Златко Мутафчиев, който е и собственик на заведение.

През 21 година с номер 21 в бюлетината „Републиканци за България“ за държава с правила – мотото на кандидатите за народни представители от партията.

„Републиканци за България“ ще настояват часовете по физическо възпитание да се увеличат двойно. Защото нацията затлъстява и води заседнал начин на живот, а само 10 на сто от хората спортуват. Това каза по-късно на среща със спортната общественост в Димитровград председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов. Допълнителните часове за спорт и физкултура трябва да са преди или след редовните часове, за да не се разпокъсва учебния процес. Крайно време е да се спре разточителното строителство на големи спортни зали, които стоят заключени и неизползвани, каза зам.-председателят на ПП Републиканци за България Павел Вълнев. Според него политиката е заробила спорта.

По-късно от заедно с кандидатите за народни представители в 29 МИР Хасково Радостина Циркова Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха с хората от град Меричлери.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button