Хасково

Наградиха управителите на социалните услуги в Хасково, където се грижат за над 1 300 потребители

Управителите на социалните услуги и проекти в Хасково, в които се грижат за над 1 300 потребите, бяха поздравени и наградени от кмета Станислав Дечев за Световния ден на социалната работа. Тази година мотото на световния ден е „Аз съм, защото ние сме“.

Дечев благодари на социалните работници във всички 15 социални заведения в общината за професионализма и компетентните грижи, които полагат за нуждаещите се хора и то в годината на пандемия. Той изрази готовност да откликне на всяка идея за повишаване качеството на социалните услуги в общината.

Социалните услуги се изпълняват от Общностен център за подкрепа на деца и родители, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Дом за стари хора „Кенана“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения „Кенана“, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за стари хора, Домашен социален патронаж, Център за обществена подкрепа, Лични асистенти, Асистентска подкрепа, Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, Преходно жилище за деца от 15 до 18 г., Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button