Избори 2021

Кандидати на БСП за България поздравиха социалните работници по случай празника им

С поздравителен адрес и празнични комплименти Велизар Енчев и кандидатите за народни представители от БСП за България в Хасково отбелязаха празника на социалните работници в общините от областта.

Голяма част от социалните работници в населените места на Хасковска област бяха зарадвани и лично с цветя от кандидатите за депутати.

Ето и обръщението на кандидатите на БСП за България:

Скъпи приятели,

обръщаме се към вас с почит и признателност. Изключително тежките времена, в които ни постави световната пандемия ни даде друг поглед към света, към нас самите и към близките ни.

Направи ни по-чувствителни и съпричастни. Доближи ни до вашите емоции, усещания и ценности!

В Деня на социалната работа отваряме сърцата си към вас, към тихия ви героизъм, към всеотдайността ви и безапелационната жертвоготовност. С любов ви пожелаваме здраве, сила и устойчивост.

Вашата състрадателност и неуморно посвещение ще ни дадат упоритост и непреклонност в отстояването на достойно заплащане на вашия труд, по-добри условия за работа и уважение към хуманността и стоицизма ви!

Да си социален работник е кауза!
Да ви подкрепяме е нашето верую!

Честит празник!

Велизар Енчев и кандидатите за народни представители от листата на БСП за България от 29 многомандатен избирателен район – Хасково

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button