Спорт

Григор стартира с победа в Акапулко

Григор Димитров започна с победа турнира в Акапулко. В мач от първия кръг шампионът от 2014 година победи Адриан Манарино след 6-4, 3-0 и отказване на французина, записвайки трети успех от три срещи с този съперник.

Преди година в Акапулко Григор трябваше да мине през тайбрек в трети сет, за да отстрани левичаря, но днес подобни драми нямаше. В първия си двубой от Australian Open насам Димитров демонстрира достатъчно високо ниво, за да пречупи бързо съпротивата на коварния французин, който при 3-0 и 40-15 във втората част взе решение да не продължи участието си в срещата заради стомашни болки, съобщава TennisKafe.com.

В следващия кръг съперник ще бъде сърбинът Миомир Кецманович, с когото хасковлията не е играл до момента. Световният №46 стигна до тази фаза след 6-4, 6-4 над Фелисиано Лопес. Мачът ще се играе в четвъртък в ранните часове на деня българско време на втория по големина корт Grandstand.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button