Избори 2021

16 храста червени рози засадиха кандидатите за народни представители от БСП в Хасково

16 храста червени рози засадиха кандидатите за народни представители на БСП за България в Хасково. Цветното пространство се намира в един от най-красивите паркове в центъра на града.

„В нашата предизборна платформа ясно сме поставили акцент върху зелени градове и сгради, опазването на околната среда и развитието на зелени политики. Плакатите и билбордовете ще бъдат свалени след края на кампанията, но посаденото от нас ще остане“, заяви водачът на листата Велизар Енчев по време на събитието.

БСПВ инициативата на предизборния щаб на БСП се включиха и кандидатите за депутати Михаил Лисков, Виолета Желева, Смиляна Нитова, Десислава Костова, Никола Георгиев, Диляна Комитова, Атанас Атанасов, Емил Димитров, Богдан Кирилов, Иван Ганев, Божидар Драганов и Ленко Петканин.

Засаждането на червените рози уважиха и председателят на Съвета за социална политика и областен председател на партията в Хасково Емилия Масларова и общинският председател Камен Тодоров.

Всеки от кандидатите за народни представители засади свое розово храстче, като израз на устойчивост и грижа.

Инициативата символизира надеждата, настъпващата пролет и вярата в честността и прозрачността на предстоящите парламентарни избори, коментираха кандидатите на депутати.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button