Регион

10 представящи се за иракчани опитали да минат границата нелегално

Част от задържанитеТри опита за незаконно преминаване на българо-турската граница предотвратиха гранични полицаи в рамките на 7 часа, съобщават от МВР.

Двама мъже на 22 и 23 години са заловени в 22:30 часа вчера от гранчни полицаи в землището на с. Варник. Те преминали незаконно от Турция на територията на нашата страна без документи за самоличност. Младите мъже, които се представили за иракски граждани, са задържани и предадени на ГПУ Свелинград

Час по-късно в землището на с. Щит гранични патрули, чрез термовизионна система за наблюдение забелязали други четирима бегълци. Тримата мъже – на 32, 31 и 20 години, и 31-годишна жена, също се представили за граждани на Ирак. Четиримата нямали в себе си документи за самоличност. 

Без документи в ГПУ Елхово са задържани трима мъже на 20, 29 и 38 години и една жена на 29 години. Те са заловени рано тази сутрин в землището на с. Лесово. Пред граничните власти те също се представили за иракски граждани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button