Хасково

110 нови с коронавирус и шестима починали в Хасковско

110 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, шестима са починали, а 54 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Вчера са поставени 127 дози ваксина.

50 от случаите са в община Хасково, Димитровград – 20, Харманли – 5, Свиленград – 21, Любимец – 4, Тополовград – 3, Симеоновград – 3, Минерални бани – 1, Ивайловград – 3. Починали са трима мъже и три жени.

7 057 са потвърдените случаи на заразата в Хасковска област от началото на пандемията. 285 са настанени в болница, 1 588 са на домашно лечение, 415 са починали, а оздравелите са 4 769.

4 162 са новозаразените в страната при направени 18 449 теста. 115 са починали, а оздравелите са 1 555. 8 332 са настанени в болница, като 689 са в интензивни отделения. Поставени са 6 669 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ани Стоянова-Каляскова
Ани Стоянова-Каляскова
20.03.2021 11:04 11:04

Здравейте, групичка. Новината за поредния локдаун ме свари off guard. Няма да навлизам в подробности за последвалия мелтдаун, ще спомена само, че се изрекоха люти клетви, размени се остра епистоларна проза, приеха се дузина новогодишни резолюции по никое време, няколко котки вече не са между живите. Докато разпродавах дрипи и вехтории, за да си купя алкохол, осъзнах, че първоначалната ми идея да призова снимачен екип от Текирдаг, който да екранизира безусловната ни любов с Мистър Сенко от Балкана, под режисурата на екип психолози, вятър я вее на бяла кобила. Селячеството иска хляб и зрелища…и номинации за Оскар. Затова реших да се заснема как менструирам – като доказателство за здравеене и детеродна жизнеспособност- и да се излъча по Animal Planet. Може би най-после ще стана нечия принцеса.
Междувременно някой знае ли какъв е редът за отпускане на социални помощи на добра цена за района на Хасково?

Back to top button