Регион

Спипаха недекларирани парфюми и тоалетни води на ГКПП „Капитан Андреево“

Парфюмите845 недекларирани парфюма и тоалетни води са конфискували митничари на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“. По метода на анализ на риска вчера дежурните служители са проверили товарен автомобил с българска регистрация пътуващ по дестинация Истанбул – Варна. 

В кашони без надписи митничарите са открили стоката, която не е била описана в превозните и търговски документи. При проведеното митническо разследване не е установена съпричастност на водача на товарния автомобил към извършеното митническо нарушение. Съставен е акт срещу неизвестен нарушител.

Със същото превозно средство са намерени и 35 текстилни изделия, носещи търговска марка „PLAYBOY“, за които има основание да се счита, че нарушават права върху интелектуална собственост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button