Хасково

Заради точещи се дела пазарът остана без камера

Мястото на камератаЛипсваща камера на зеленчуковия пазар в Хасково държи на тръни търговците. По думите им преди около година заради зачестилите кражби били поставени няколко камери. Ден – два след монтирането им обаче едно от съоръженията, заснело обирджия, изчезнало.

От камерата са останали само кабелите, които са опасни при влошаване на времето“, смятат търговците. Служители, грижещи се за поддръжката на камерите липсват, а според продавачите на плодове и зеленчуци такива изобщо не са назначавани

С помощта на видеозаписа на изчезналата камера крадците са задържани. В момента срещу тях се водят дела. Когато те приключат, камерата ще ни бъде върната, тъй като в момента служи като веществено доказателство, съобщи управителят на „Пазари“ ЕООД Георги Георгиев. Той обеща, че веднага след това тя ще бъде монтирана на старото място. Търговците обаче са черногледи. „Положението няма да се оправи, вече нямаме надежда-такава ни е държавата“, заяви пред Haskovo.info Иванка Ванчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gogo
gogo
22.07.2010 20:46 20:46

to kamerata bql kahar, ami sega v taq kriza za6to vzeha ta vdignaha naemite na masite,to taka sme na zaguba nqma klienti, hvarlq se masovo stoka.Ako varvi taka horata 6te se otkajat ot skapite,rajdqsali masi.

Back to top button