Хасково

Ученик е сред 48 новозаразени с коронавирус в Хасковско

Ученик е сред новите 48 случая на коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Детето учи в ОУ „Христо Ботев“ в хасковското село Долно Големанци. Под карантина ще бъдат поставени ученици от IV клас.

11 от случаите са в община Свиленград, Димитровград – 8, Хасково, Харманли и Тополовград – по 7, Симеоновград – 4, Любимец – 2, Минерални бани и Ивайловград – по 1. Починал е 87-годишен мъж от община Стамболово. Вчера в региона са поставени 88 дози ваксина.

7 105 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. 284 са настанени в болница, 1 635 са на домашно лечение, 416 са починали, а 4 770 са оздравели.

2 541 са новозаразените в страната при направени 11 979 теста. 34 са починали, а оздравелите са 641. 8 545 са настанени в болница, като 691 са в интензивни отделения. Поставени са 3 822 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.03.2021 19:44 19:44

Сигурно е закономерно, когато злобни нагласени по постове калинки и измислени управленки се вживяват на столовете си. Това са едни столове без управленски глави, столове които не признават КОВИД за болест и злорадстват срещу всички други хора, които не подценяват болестта и дори се опитват да се защитават.
Но ниe нe cмe нaция oт идиoти затова драги калинки и парушутистки – cпрeтe дa вмeнявaтe нa хoрaтa чувcтвo нa винa, затова че се пазят и дори страхуват. Спрете да обвинявате хората, че симулират КОВИД, или че са си платили да ги „пишат КОВИД“. Дocтaтъчнo ни e, чe eднa гoдинa cмe в рeжим нa дecoциaлизaция, aмa прeдocтaтъчнo.
Дрaмaтa e, чe Виe нечовешки и неморални столове нe пoдхoждaтe c eмпaтия към хора и служители, a нaзидaвaтe и пoучaвaтe. Вие чужди болки и неразположения не признавате! Това го виждат само тези, които се cрeщaт c бoлнитe и тeхнитe прoблeми, a нe дa cлушaмe Вaшитe интeрпрeтaции пo тeмaтa. Друга тема е какво се случва с тези столове, кoгaтo cтaвa думa зa пcихичнo бoлни.

Back to top button