Регион

Димитровградският съд постанови глоба от 4500 лева за Боряна Георгиева

Боряна Георгиева

Боряна Георгиева

Глоба от 4500 лева и забрана да извършва търговска дейност в продължение на 2 години, наложи Димитровградският районен съд на Боряна Георгиева. Днес тя се изправи пред магистратите по обвинение в организиране на външнотърговска туристическа дейност без необходимото за целта разрешение.

По време на делото бяха изслушани 30 свидетели – оцелели при трагичния инцидент в Охрид на 5 септември миналата година, когато във водите на Охридското езеро загинаха 15 българи.

Боряна Георгиева бе призната за организатор на злополучната екскурзия. Тя заяви, че не се чувства виновна и ще обжалва в законовия срок.

СвидетелитеГеоргиева изказа съжалението си за трагедията. „Не пожелавам на никого да изпита подобно нещо. Ако можех да върна времето назад, не бих тръгнала на тази екскурзия„, коментира тя.

Свидетелите по делото заявиха, че не обвиняват организаторката на екскурзията за трагедията. Според тях ако трябва да се търси виновник, то това по-скоро би трябвало да бъде капитанът на македонското корабче, което потъна в Охридското езеро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
собчикар
собчикар
14.03.2011 15:17 15:17

тая жена няма вина

Back to top button