Хасково

Изгнила тръба остави цял блок без вода

Мястото на авариятаАвария на бул. „Раковски“ в ранните часове на деня остави цял блок без вода и затрудни движението на минувачите край близкото кръстовище като ги принуди да газят през локвите.

Дошлият на място екип на ВиК установи, че причината за проблема е износена водопроводна система и изгнило съединение, доставящо водата от главния водопровод.

„Аварията е сериозна и е изтекло голямо количество вода“, коментира за Haskovo.info техническият ръководител на групата от ВиК Петър Димитров. Въпреки това, той увери жителите на блока, че до края на работния ден ще имат вода.

Екип на EVN също беше на мястото на аварията. Те огледаха разположението на  кабелите, за да не възникне проблем с енергоподаването при отсраняването на повредата от ВИК.

Отстраняването на аварията Последствията от аварията
Последствията от аварията Последствията от аварията

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.07.2010 13:28 13:28

…Те огледаха разположението на кабелите, за да не възникне ???? с енергоподаването при отсраняването на повредата от ВИК.

Back to top button