Спорт

4 деца представят Хасково на европейското по картинг

КартингПоследният кръг на Югоизточна европейска зона 2010 по картинг ще се проведе в Хасково в неделя. В надпреварата ще вземат участие 60 пилоти от България, Гърция, Румъния, Сърбия, Македония и Украйна, съобщи за Haskovo.info управителят на картинг пистата Иван Бакърджиев

Местният клуб „Мегапорт рейсинг“ ще бъде представен в надпреварата от 4 деца на възраст от 9 до 12 години в най-малкия клас -„мини“. В него ще се състезават Светла Иванова, Симеон Симеонов, Мартин Бакърджиев и Виктор Филипов. “Стискаме им палци, но конкуренцията е много сериозна”, призна Бакърджиев. Сред известните български пилоти, които ще вземат участие в състезанието, са Михаил Георгиев от София, Никофор Банев и Габриел Пецов от Плевен.

Тренировките на пилотите ще бъдат утре през целия ден. Официалното откриване ще е в 10.30 часа в неделя на картинг пистата, като надпреварата ще протече в два манша. Награждаването на победителите в европейския шампионат ще е в неделния следобед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button