Хасково

65 новозаразени с коронавирус и четирима починали в Хасковско

65 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, четирима са починали, а 76 са оздравели, съобщават от областния оперативен щаб. Вчера в региона са поставени 529 дози ваксина.

25 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 7, Харманли – 5, Свиленград – 14, Тополовград – 4, Любимец – 5, Минерални бани – 1, Ивайловград – 3, Стамболово – 1. Сред положителните е санитар в МБАЛ – Хасково.

7 434 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. Починалите са 435, а оздравелите са 5 061.

Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 293. В МБАЛ – Хасково са настанени 98, МБАЛ – Димитровград – 25, МБАЛ -Харманли – 25, МБАЛ – Свиленград – 67, Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково – 26, в болници извън областта се лекуват 52. На домашно лечение са 1 645 души.

4 375 са новозаразените в страната при направени 17 120 теста. 106 са починали, а оздравелите са 2 709. 9 125 са настанени в болница, като 743 са в интензивни отделения. Поставени са 12 504 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сбъркана философия имат дребните души
сбъркана философия имат дребните души
25.03.2021 20:49 20:49

Няма да се справим с тази епидемия, докато разни нещастни душици продължават да отричат и болестта и починалите от корона вируса! Що зачовек трябва да е някой, за да бълва злословия и тенденциозни обиди срещу тези, които не отричат КОВИД 19 и спазват мерките! Някой ще носи маска и дребната душица ще го сбърка от подигравки! Някой ще размени две думи с колеги за КОВИД и дребната душица ще врещи, че това е несъществена и заблуждаваща информация! Такава дребната душица обикновенно бърка смисъла и съдържанието на думите ! Когато лошо нещо се случва на другите, за дребната душица това е ДРЕБОЛИЯ! Когато лошо нещо се случва на дребната душица – тогава е СЪЩЕСТВЕНО! Добре, че онзи от горе си знае на кого да раздава нищо и нещо!

Back to top button