Спорт

Българин и грък се сбиха на картинг пистата в Хасково

КартингС три първи места за представители на България приключи последният кръг на Югоизточната европейска зона по картинг, който се проведе днес на картинг пистата край Хасково.

Мишел Георгиев е първи в клас KZ, там трето място също е за български представител – Никифор Баневски. Стефано Ловчанлиев е първи в клас KF 3, а в KF2 първи финишира Георги Тачков, следван отново от българин- Лъчезар Иванов.

КартингСамо в клас Ротакс първото място е за представителя на Гърция Василиос Димитрис, второ и трето място обаче са България- съответно за Адриан Недялков и Румен Паунов. Като много добро определи цялостното представяне на българските състезатели управителят на Картинг писта – Хасково Иван Бакърджиев.

Хасково се представи в надпреварата с четири пилоти в клас „мини“. Най-добро там е представянето на Мартин Бакърджиев, който се класира осми, следван от Светла Иванова, която стана девета, а на десето място е Симеон Симеонов. Общо 15 бяха състезателите в този клас.

Христо Василев и Орфанидис бяха изведени от пистта след бояСъстезанието в Хасково се запомни и със сбиване между българина Христо Василев и гърка Орфанидис. Все пак двамата пилоти не са дисквалифицирани. Наказанието за тях бе да стартират последни и парична глоба. В последствие гръцкият пилот не успя да финишира.

В заключителния етап на източноевропейския шампионат по картинг в Хасково взеха участие общо 60 състезатели от балканските страни.

 Картинг  Картинг
 Картинг  Картинг
 Картинг  Картинг
 Картинг  Картинг

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бате Ицо Шампион
Бате Ицо Шампион
26.07.2010 21:08 21:08

а така! нашамари го шъбания византиец

Back to top button