Избори 2021

Кандидатите за депутати от ПП „Републиканци за България“ отбелязаха Благовещение с водосвет и дарение

Водосвет за здраве за всички българи беше отслужен на Благовещение в узунджовската църква „Успение Богородично“.

Това стана в присъствието на водача на листата на „Републиканци за България“ за 29-ти МИР – Хасково Радостина Циркова, областния координатор Димитър Димитров и кандидатите за народни представители Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Петър Ташев, Георги Христов, Ангел Стоянов, Тенчо Иванов, Николай Куманов.

„На този ден Архангел Гавраил е донесъл вестта на Дева Мария, че нейният син ще бъде Спасителят. В народните вярвания денят се свързва с окончателното идване на пролетта. Надяваме се, че след 9 дни, когато ще се проведат парламентарните избори, ще получим благата вест за промяна на статуквото. Вярвам, че за България ще има ново начало“, подчерта Радостина Циркова. Тя и колегите й от листата поднесоха и дарение на храма. Областният координатор Димитър Димитров каза, че дарения трябва да се правят не само по празници, а добрите християни са милосърдни и помагат всеки ден.

Заставаме пред нашите избиратели с увереност, че ще ни подкрепят на 04.04.21 с бюлетина 21. Време е за избор! За държава с правила!

Републиканци за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button