Избори 2021

Евгения Ангелова: Не предадох доверието Ви, ще продължа да работя за Вас

Приятели, днес е последният ден, в който заседава 44 Народно събрание на Република България. Като представител на жителите на област Хасково през изминалите 4 години с чиста съвест мога да ви уверя, че съм се старала максимално отговорно и достойно да ви представлявам, така че Хасково да бъде синоним на работещи, образовани, честни и съвестни хора в Парламента, сподели часове след последното заседание депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова.

Винаги съм била на разположение за срещи и разговори с вас. Едно мога да ви гарантирам – приемах всеки казус и всеки проблем като личен ангажимент. Не предадох доверието Ви и работих за Вас. На всяка една молба за съдействие съм отдала необходимото внимание и уважение. На едни успях да помогна, на други не. Много неща успях да свърша, други не. Не защото не съм искала или не съм направила всичко според възможностите си, а защото въпреки усилията ми, изходът не е зависел пряко от мен, признава Ангелова.

Знам, че има още много работа. Знам, че предстои период на здравно и икономическо възстановяване. Знам, че всеки един от нас иска стабилност, сигурност и развитие. Но и знам как и мога да допринеса за това, а заедно можем да постигнем резултатите с работа, работа, работа, категорична е Евгения Ангелова.

Искам вашето доверие отново, за да продължа работата за Хасково и областта с номер 28 и преференция 104, за да бъде Хасково адекватно, професионално и достойно представено в Парламента, за да надградим постигнатото и да продължим започнатото.
Благодаря ви! За мен е чест да бъда народен представител от Хасковски регион!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button