Любопитно

Избраха принц и принцеса на юбилейния фашинг на Езиковата

На специална онлайн церемония тази вечер бяха обявени резултатите от гласуването за принц и принцеса на 50-ия юбилеен фашинг на хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“.

Haskovo.info припомня, че за гласовете на своите съученици и учители се бориха Лора и Атанас от 11 А клас и Десислава и Иван от 11 Б клас. В гласуването участваха 535 ученици и учители, като повече гласове събраха Десислава и Иван, които ще са новите принц и принцеса.

Водещите на шоуто Лорета и Виктория обявиха, че фашинг ще има и той ще се проведе с целия си блясък след облекчаването на противоепидемичните мерки.

Фашинг
Водещата Лорета (вдясно) интервюира победителите Десислава и Иван

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Случаен
Случаен
26.03.2021 1:11 1:11

Че кой го интересува това? Нама ли друго смислено, с което да се запълнят новините?

Неслучаен
Неслучаен
28.03.2021 18:35 18:35
Отговор до  Случаен

Така де. И утре като анонсират заболелите и починалите от коронавирус пък ще казвате, че плашели хората и трябвало да ни показват нещо позитивно. Първо се разберете със себе си, после искайте.

Back to top button