Спорт

Хасково победи „Левски“ след обрат

Футболистите на Хасково изиграха силен домакински мач от 23-ия кръг в Трета лига.

Хасковлии победиха с 2:1 „Левски“ (Карлово). Гостите водеха с 1:0 на почивката, но през второто полувреме Хасково показа силна игра и с попадения на Емре Емин и Емрах Юсуф обърна резултата. В срещата дебютира юношата от хасковската школа Никола Николов.

Това е поредното домакинство на ОФК „Хасково“, което се игра на стадиона в Харманли, защото теренът на стадион „Хасково“ е в ремонт. Въпреки това за неделя на хасковския стадион е насрочен мач от четвърта лига с разрешението на общината. Президентът на ОФК Делчо Корчев коментира пред Haskovo.info, че в случая не трябва да се търси интрига и той няма претенции.

„Извор“ (Горски извор) победи като гост „Верея“ (Стара Загора) с 2:0. Заради болните футболисти на Димитровград беше отложена срещата със „Загорец“ (Нова Загора).

По програма в следващия кръг на 3 април Хасково гостува на „Атлетик“ (Куклен), а Димитровград приема от 17 часа „Спартак“ (Пловдив). На следващия ден „Извор“ домакинства на „Борислав“ (Първомай).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.03.2021 21:50 21:50

Защо не дават на Офк да играят на стадиона а домакинстват в Харманли, а на Старско, които са в аматьорската в неделя играят на уж ремонтиращият се стадион. Кой си затваря очите в тая община и кой плаща????

Анонимен
Анонимен
27.03.2021 21:54 21:54

Haskovo. Info haskovo. Net praite si statiite i Che haskovo sa specheli machove te si dosega, a ne povdigate vaprosa zashto haskovo domakinstva v Harmanli a ne v Haskovo

Back to top button