Външни публикации

Как да изберем модерен бански костюм в зависимост от фигурата ни

Остават няколко седмици до началото на лятото и определено едно от най-любимите занимавания за всички хасковлии е почивката на море. Слънце, пясък, вълни и необятна морска шир са само една малка част от нещата, за които всички копнеем днес. Този трепет е съпроводен от ужасното притеснение за това как ще изглеждаме на плажа с бански особено след поредния lockdown.

Но стига толкова сме се притеснявали за маловажни неща като това. Крайно време е дрехите да бъдат съобразени с нашата фигура, а не обратното. Затова днес сме решили да ви представим плюсовете и минусите на различните видове бански костюми. Междувременно можете да откриете огромно разнообразие от всякакви модели на дамски Бельо на answear.bg с което да се чувствате комфортно и удобно.

Защо трябва да изберем бански костюм от две части?

Отговорът е много лесен. Главната причина, поради която отиваме на плаж, е за да съберем малко слънчеви лъчи върху тялото ни и да си личи, че сме били докоснати от всяка една от тях. Разбира се, основният признак, по който можем да съдим за това, е промяната в цвета на кожата ни и колкото по-голяма част от нас е скрита, толкова по-трудно бихме имали възможността да покажем разлики в тена на кожата ни, когато се приберем обратно в Хасково.

Също така, ако се чувствате достатъчно самоуверени в своето тяло, няма нищо лошо да го покажете на хората на около вас, за да впечатлите присъстващите, избирайки бански в две части. Не забравяйте, че всеки един от нас може да се превърне във вдъхновение за обкръжението му и следващият такъв човек може да бъдете вие!

Много от хората се чувстват и доста по-удобно, ако банският им костюм е от няколко части. Това значително улеснява неговата смяна през деня, а също и поставянето му под изрязани летни дрехи, с които всички ние обожаваме да обикаляме по улиците на морските градове, преди да стигнем до плажната алея.

Бански

Какви предимства и недостатъци има целият бански костюм?

Ето, че и това лято актуален тренд на пясъчните дюни ще бъде целият бански, който се състои само от една-единствена част. Много хора предпочитат точно този модел, защото той има невероятната възможност да прикрие онази част от тялото, с която ние никак не се гордеем, особено ако не сме имали достатъчно време, за да потренираме преди нашата почивка. Коремът и талията вече не са проблем и ще можем максимално да се насладим на времето, прекарано под слънчевите лъчи.

Освен, че ни прикрива доста умело, целият бански костюм предпазва и по-голяма част от кожата ни от слънчево изгаряне, което е особено важно за хората с по-светла кожа. Лъчите са вредни най-вече в обедните часове и един подобен модел бански би ни предпазил от евентуални възпаления на кожата, зачервявания, както и рискове за развитие на по-сериозни заболявания впоследствие.

Разбира се, ако не желаете вашият бански костюм да се забелязва под прекалено лятното ви феерично облекло, вероятно този модел не е особено подходящ, но не забравяйте, че актуалните модни тенденции отново показват увеличаващото се желание сред потребителите да прибегнат към този модел във времената, в които живеем сега, така че със сигурност ще бъде актуален по родното българско Черноморие.

Който и модел да изберете, не забравяйте, че той трябва да бъде съобразен с вашата фигура и желания, а не обратното. Най-голямото разнообразие от модели, размери и цветовете можете да откриете в https://answear.bg/k/tya/drehi/banski, които са се постарали да създадат условия за задоволяване на всеки един дамски каприз. Погответе се за лятото още сега!

Back to top button