Хасково

„Сърдитите старчета“ призоваха хората да гласуват

„Сърдитите старчета“ от Хасково излезоха с призив към хората да излязат и да гласуват на парламентарните избори на 4 април. Групата кръсти себе си така по време на протестите миналата година. Те уточниха, че позицията им не е насочена към конкретна политическа партия.

„България е едно акционерно дружество със 7 милиона членове. На 4 април е събранието на акционерите, на което ние трябва да вземем решение как да се управлява държавата. Наша отговорност е да изберем нашите работници и да определим каква политика ще се води“, каза Данаил Дяков. Той припомни, че изборите са задължителни и това е задължение на всеки.

„Ако не гласувате, други гласуват вместо вас. Ако искате да имате мнение и да давате акъл, пак трябва да гласувате. В края на краищата лошите, които и да са те, мечтаят да не гласуваме“, заяви Иван Тошев.

Димитър Апостолов призова младите и интелигентните хора да вземат в свои ръце съдбата на красивата ни държава.

„Писна ми неграмотни хора да определят кой да ме управлява. Затова искам образованите и младите да не повтарят нашите грешки и да излязат да гласуват. Има две много прости неща – правото да избираш и правото да търсиш отговорност от избраника си. Ако това знаем, ставаме европейци“, допълни Марио Бисеров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Смях
Смях
29.03.2021 16:05 16:05

Палячовци :)

88
88
29.03.2021 16:14 16:14

палячо си ти ,нека всички прости и заблудени хора гласуват за ГРОБ !!!!

Разбирач
Разбирач
29.03.2021 16:33 16:33
Отговор до  88

Олигофрен,Марио Бисеров ли ,ще ми дава наклон на оная работа.И такива смотльовци като теб.

До 88
До 88
29.03.2021 18:25 18:25

Гръмни се, да не се мъчишш! Средно интелигентния човек държи съдбата си в ръце, и няма нужда фа му се налага каквото и да е! Търсиха своя звезден миг- имаха го. Хайде сега всеки кой от къде е дошъл!

ФъКю
ФъКю
29.03.2021 19:25 19:25

Сърдитите лайна, ще гласувам то е ясно само не ми казвайте за кой, като ви знам всеки един от вас е пълен смешник нехранимайко. Хора сте платени от черепа.

Back to top button