Регион

Гръмна самоделен ракиен казан, за малко не уби старец

Дядо Димо е категоричен, че отново ще си вари ракия у дома

Дядо Димо е категоричен, че отново ще си вари ракия у дома

Гръмнали ракиени казани за малко не убиха двама възрастни мъже в Хасковско през последните дни. При такъв инцидент в Симеоновград 77-годишният Димо Тодоров се разминал само с изгорени ръце и крак.

Тъкмо бях сложил джибрите да врят и изведнъж гръмна, спомня си дядо Димо. Той сам сглобил казана в дома си преди 5 години и го ползвал без проблем досега. Самоделката обаче сега дала фира и при последното варене на домашната ракия всичко се разхвърчало във въздуха, а собственикът бил залят от горещата течност.

Сега Димо Тодоров се лекува в хасковската хирургия и въпреки инцидента е категоричен, че отново ще си спретне домашна ракиджийница, защото от ракията, която сам си вари по-хубава нямало.

Друг мъж се отървал на косъм от смъртта при подобен инцидент в хасковското село Малево преди дни. Той е пострадал доста по-сериозно от дядо Димо и директно е транспортиран в клиниката по изгаряния в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
todor
todor
27.07.2010 12:01 12:01

da gr1mna tsqla b1lgarq kak nesa umreli tiq piqni we za ni6to nestava tiq b1lgarski grajdani

иво
иво
28.07.2010 7:43 7:43

Някой ще преведе ли какво е искал да пише Тодор?

Wf
Wf
28.07.2010 12:46 12:46

А ти за какво ставаш? Я си мълчи там и си пий бозата, може да са пияници ама едва ли са толко неграмотни като тебе.

Back to top button