Хасково

За жълти стотинки санитарка предала труп на близките преди аутопсия

ЛинейкиСанитарка от хасковката болница е предала труп на близките му преди да е направена аутопсия, съобщи за Haskovo.info управителят на лечебното заведение д-р Тодор Пандов. Това се случило през нощта в събота срещу неделя

„Санитарката взела ключа, който стои в Спешно отделение, отворила Съдебна медицина и го предала на близките му„, каза д-р Пандов. „Разпоредил съм санитарката да си напише молбата за напускане„, допълни шефът на болницата.

Става въпрос за съдебен случай и на починалия мъж е трябвало да бъде направена съдебна експертиза, която да установи дали смъртта е настъпила в следствие на насилие.

От 30 години такова нещо не се е случвало в болницата„, отсече д-р Тодор Пандов. По думите му става въпрос за „жълти стотинки“, които санитарката е получила, за да облече и предаде трупа на близките му

Веднага след инцидента униформените са започнали издирването. „Тъкмо са го погребвали, когато полицейските органи са го открили„, допълни Пандов. Съдебният лекар Христо Еленски извършил аутопсията в моргата в Кърджали, откъдето е починалият мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button