Регион

Насрочиха частичните избори за кмет в Жълти бряг и Сърница

Президентът издаде укази за насрочване на частичните избори за кмет в две села в Хасковска област.

Вотът в стамболовското село Жълти бряг и село Сърница, Минерални бани ще е на 27 юни. Предстои и Централната избирателна комисия да насрочи изборите за тази дата.

Както Haskovo.info писа, дотук се стигна след като починаха кметовете на двете села – Сами Мехмед (Жълти бряг) и Шенол Ахмед (Сърница).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.03.2021 20:43 20:43

Сузана кмет ,але,але

Майстора
Майстора
31.03.2021 11:10 11:10

Селями беше амбициозен кмет. Това личи от работата му. Макар и за кратко преобрази облика на селото , даже използва за идеите си собстени средства. Е …. , останаха не довършени доста от идеите които си беше поставил , но просто работеше за обшеството . Бог да го прости и лека му пръст. За нов кмет виждам достоен Тальо Налбантов , личност уважавана и от християни и от мюсюлмани , но просто трябва да го акитират да приеме това предизвикателство. Той ще бъде достоен кмет в тези трудни времена.

Back to top button