Хасково

Асоциация настоява за отваряне на образователните структури от 1 април

Всички образователни структури да отворят врати от 1 април настояват от Българската асоциация на неформалното образование.

Искането им е изпратено под формата на отворено писмо до премиера, министрите на образованието и здравеопазването, главния държавен здравен инспектор, областните управители, кметовете и медиите.

От Асоциацията твърдят, че децата трябва да се завърнат в естествената им среда за развитие и обучение, независимо дали тя е част от формалното или неформалното образование. Твърди се, че образователните структури са достатъчно сигурни места, където се спазват всички противоепидемични мерки.

„Тревожността расте главоломно. Имаме огромен проблем, с чиито последици тепърва ще се сблъскваме“, се казва още в писмото, като от Асоциацията са готови да защитят бъдещето на децата си с всички мерки, позволени от закона.

Вижте писмото

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Чалгар
Чалгар
30.03.2021 17:51 17:51

Абе оставете училищата. Кръчмите са важни

Back to top button