Избори 2021

Правителството на Бойко Борисов изгражда нов водопровод в Маслиново

За първи път в историята на хасковското село Маслиново питейна вода ще има във всеки дом. Благодарение на Правителството на Бойко Борисов, само след шест месеца, над 800 човека в Маслиново ще получат адекватно водоснабдяване. МРРБ отпусна на община Хасково близо 900 000 лв., с които ще бъде построен изцяло нов водопровод.

Решаваме най-големия проблем на селото. Досега хората там се снабдяваха с вода предимно от кладенци, а в най-сухите периоди през изминалата година дори се налагаше водоноски да обезпечават селото.

Лично премиерът Бойко Борисов посети Маслиново, за да се убеди, че само дни след осигуряването на средствата, работата в селото е започнала.

ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов инспектира и работата по Интерконектора с Гърция на територията на община Димитровград. Съоръжението ще има технически капацитет до 5 млрд. куб. м. годишно. Строителството върви с много добро темпо. До момента са доставени тръбите по цялото трасе от 187 км. Газовата връзка ще пресича р. Марица и яз. „Студен кладенец“, а строителите ще спазят абсолютно всички екологични изисквания. Цената на целия проект е 144,8 млн евро.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button