Избори 2021

С 21 гълъба в небето „Републиканци за България“ поискаха промяна и държава с правила

21 гълъба пуснаха в небето над Хасково кандидатите за народни представители от ПП „Републиканци за България“ пред Монумента „Света Богородица“.

„Неслучайно избрахме „Младежки хълм“, защото сме най-младата листа. А 21-те гълъби символизират свободата и надеждата ни за по-добър живот“, каза един от най-младите кандидати в 29-и МИР Хасково Десислав Николов.

„Гласувайте разумно, гласувайте за промяна! С номер 21, през 21 век, за 21 секунди“, призова третият в листата на Републиканците Славейко Иванов.

Гълъбите са символ на мира, но също така на любов и хармония. И като всяка друга птица – на полета на свободната воля, на вечния стремеж към свобода.

Републиканци

Хората пускат гълъби в небето от незапомнена древност. За да донесат добър късмет и да помогнат на техните желания да се сбъднат. Или писаните нежни думи да достигнат до любим човек. В християнският свят гълъбите се почитат като земен образ на могъщите ангели. На онези висши сили, които въздават справедливост, наказват самозабравилите се и горделиви властници и връщат вярата ни в доброто. Приятели, ние вярваме, че повече от всякога на нашата България й трябват, мир, хармония и просперитет. Но затова трябва заедно да накажем самозабравилата се власт, казват кандидатите на „Републиканци за България“.

Ще върнем властта на суверена, на българския народ. Ще харчим нашите общи пари разумно. Като добри стопани и за добри каузи. За да могат и нашите деца да останат тук – в нашата България. Неслучайно избрахме да закрием нашата кампания в Хасково с пускането на 21 прекрасни птици в небето. Те са символ на нашите чисти помисли. Но и на нашата решителност да върнем доброто отново при хората! Ние, ПП „Републиканци за България“ ще върнем справедливостта и хармонията в нашата Родина. С вашата подкрепа, ще направим България отново нормална страна.

Искаме вашето доверие сега и никога няма да ви забравим!

Гласувайте на 04.04. 2021 с номер 21!

Подкрепете ни! За държава с правила!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button