Избори 2021

Гергана Кръстева: За мен всеки глас е доверие и отговорност да бъде надградено направеното до сега – ВИДЕО

Обръщение на кандидата за народен представител Гергана Кръстева

Уважаеми приятели,

Премина една странна предизборна кампания, в която успях да се срещнах с много от вас. Разбира се срещите бяха от разстояние, но почувствах силно вашата близост и подкрепа.

Преди седмица бях карантинирана заради коронавирус. С мощната и истинска съпричастност, която ми показахте ме накарахте да продължа напред.

Моментът, през който преминаваме, е един от най-важните за страната ни. Решенията за коронакризата и икономическото възстановяване след нея са в ръцете на следващото Народно събрание и излъченото от него правителство. Това са решенията за нашите животи. Гласуването означава свобода – в избора, в позицията, в определяне на бъдещето.

Искрено вярвам, че ще бъда избрана от всеки един от вас, който се е уверил в моята убеденост и възможност, че като народен представител ще защитавам гражданските интереси чрез законодателни инициативи, чрез обсъждане на вашите проблеми и чрез човешка съпричастност към тях.

Доверието ви изпълва съдържанието на истинския парламентаризъм и демокрация, към която са се стремили нашите предшественици и към която се стремим сега и ние в името на България.

За мен всеки глас с номер 28 в интегралната бюлетина и преференция 103 ще означава доверие и отговорност то да бъде оправдано, както и стремеж да бъде надградено направеното досега.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button