Хасково

Членове на секции се струпаха пред общината за получаване на бюлетините

Членове на секционни избирателни комисии в община Хасково се струпаха пред кметството за получаване на бюлетините за парламентарните избори в неделя.

Раздаването на изборните книжа започна сутринта. Това трябваше да стане по предварително направен график. Някои от секциите обаче закъсняха и така се получи струпване на хора. Те влизаха през централния вход и излизаха отзад. С тях тръгваше полицай, който ги придружаваше до секцията.

Избори

Комисиите получават маски и дезинфектанти. 156 са секционните избирателни комисии в община Хасково. Тези от тях с над 300 гласоподаватели днес ще получат и машини за вота.

В неделя членовете на секции ще бъдат прегледани от медицинско лице. Тези с температура над 37 градуса или симптоми на остри респираторни заболявания няма да се допускат до изборните помещения.

Снимки: Георги Даскалов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ванко
Ванко
03.04.2021 11:02 11:02

Много силни наркотици взимаш,човече! Надявам се да си доживял този коментар…

Гост
Гост
03.04.2021 13:25 13:25
Отговор до  Ванко

Със тия избори и коронавируса се опитват да отвлекат вниманието на хората за да не се усетят, че в Метро са пуснали троен чушкопек за 28,50 лв.

Стоян
Стоян
03.04.2021 14:04 14:04
Отговор до  Гост

От страна на Общината, организацията бе перфектна, НО фирмата, която разнася машините – все още има секции в които не са ги доставили ….

Динко Тенев Нереза
Динко Тенев Нереза
03.04.2021 13:17 13:17

Кмета зам. кметовете в общината нарочно допуснаха да има хаус безпорядък .

Back to top button