Регион

Турци пробваха да прекарат 16-годишен нелегално през границата

Снимка МВРГранични полицаи са открили 16-годишно момче, скрито в автомобила на преминаващо през границата турско семейство, съобщават от МВР.

Вчера призори на ГКПП Капитан Андреево на влизане в страната е спрян лек автомобил „Фолксваген“ с германска регистрация. Колата била управлявана от германски гражданин. 45-годишният мъж е бил придружаван от 34-годишна жена и четири деца на 10, 12, 6 и 4 години. При извършената проверка между седалките е намерен укрит 16-годишен турски гражданин.

Младежът, шофьорът на автомобила и жената са задържани и предадени на Граничния полицейски участък в Свиленград. Майката и малолетните са настанени в помещение за майки с деца.

Само два дни по-рано на Капитан Андреево бяха предотвратени още два опита за нелегално преминаване през границата. Двама мъже бяха открити в автомобили, покрити с одеяла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button