Хасково

Пламъци погълнаха камион с 3000 бали слама

ПожарнаФирмен камион „Мерцедес“ с 3000 бали слама, изгоря в събота, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал около 15:00 часа до маджаровското село Златоустово. Причината за пожара е слама под автомобила, която при форсиране на двигателя се е запалила.

Отново в събота късо съединение е подпалило „Форд Фиеста“ до химическия техникум в Димитровград и „Мерцедес“ на изхода на Тополовград по посока Елхово. Леките коли са спасени. Изгорели са калник, изолации и маркучи в предния отсек на автомобила. 

В неделя заради късо съединение горя навес в хасковското село Манастир. Изпепелени са 25 кв.м. покривна конструкция и 20 бали слама. 

Тази нощ сигнал за пожар в павилион на бул. „Освобождение“ в Хасково вдигна на крак огнеборците. Изгорели са фритюрник и 40 кв.м. площ от павилиона.

През уикенда пожарникарите са гасили пламнали сухи треви в Хасково и Тополовград. Отзовали са се и на едно лъжливо повикване за горящи треви на северния бряг на р. Марица край Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button