Хасково

Най-евтиното пътуване от Хасково до морето е с кола

ПътнициВ условията на финансова криза автобусните билети до морските курорти са същите като миналогодишните. До Бургас с редовна линия излиза 18 лева, а до морската ни столица е с 4 лева по-скъпо. За ученици и пенсионери има намаления от по 2-3 лева. 

Сметките показват, че едно 4-членно семейство трябва да се бръкне с 144 лева за пътуване с автобус до Бургас и 176 до Варна в двете посоки.

Пътуването с влак е по-евтино, но и по-неудобно. Най-удачната ЖП гара за целта е в Димитровград. Билетът до Бургас струва 12 лева, а до Варна е 15,80 лева. Калкулацията за 4-членно семейство – 96 лева до града на южното черноморие и 126.40 до морската ни столица.

Най-удобно, най-бързо, а и най-евтино се оказва пътуването с кола. Цената за литър бензин е между 2.30 и 2.40 лева. За автомобил, който харчи 7 л/100 км, сумата за пътни и в двете посоки е около 55 лева до Бургас и 77 до Варна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Plamen-Paitaka
Plamen-Paitaka
02.08.2010 16:36 16:36

ako iskate moje da vi podarim edin elektronen kalkulator! za6toto kato gledam nemojete da smqtate ne6to!!! rezil

Back to top button