ВажноХасково

ОФИЦИАЛНО: Новите депутати от Хасково: ГЕРБ – 3, останалите по 1

Централната избирателна комисия обяви официално мандатите за новото Народно събрание. В Хасково ГЕРБ получава 3 от осемте мандата. Останалите парламентарнопредставени формации получават по 1.

Както Haskovo.info писа, народни представители от ГЕРБ ще бъдат Делян Добрев, Георги Станков и Сашо Савов. БСП изпраща в парламента Велизар Енчев. Тепърва ще стане ясно дали „Има такъв народ“ ще представлява водачът Филип Станев или вторият Силви Петров. От ДПС в Народното събрание отива Сезгин Мехмед, от „Демократична България“ – Катя Панева, а от „Изправи се! Мутри вън!“ – Минко Ангелов.

Новите депутати от Хасково в 45-то Народно събрание:

Георги Станков

Д-р Георги Станков – ГЕРБ
Роден е в Харманли. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

Делян Добрев

Делян Добрев – ГЕРБ
Икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43 и 44 НС. Председател на Комисия по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

Сашо Савов

Сашо Савов – ГЕРБ
Бакалавър от УНСС , специалност – Икономика. Учи магистърска степен във Висше училище по застраховане и финанси – София, специалност Приложна бизнес психология. От 17 години е състезател по джудо в Хасково.

Велизар Енчев

Велизар Енчев – БСП
Роден на 7 януари 1953 г. в град Гълъбово, Старозагорска област. Той е журналист и университетски преподавател.

Сезгин Мехмед

Сезгин Мехмед – ДПС
Роден на 02 април 1987 г. в гр. София. Завършил е магистърска степен по „Политически мениджмънт и публични политики”, бакалавърска степен по специалност „Маркетинг” и професионална квалификация „Икономист”. На 22.11.2020г. е избран за председател на Младежко ДПС. Владее турски и английски език.

Филип Станев

Филип Станев – Има такъв народ
Роден през 1974 г. в София. Завършил е Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с две специалности – „Журналистика“ и „Педагогика“. Владее английски език.

Катя Панева

Катя Панева – Демократична България
Магистър по Европейска икономика и управление на администрацията. От 20 години работи в сферата на фармацията, собственик е на аптека. Има дългогодишен опит в местната власт и разработването на политики, свързани с местните общности. Създател е на фонд „Ин витро“ в Димитровград и е негов председател. Майка е на три деца.

Минко Ангелов

Минко Ангелов – Изправи се! Мутри вън!
Магистър-инженер по „Автоматизация на производството“- ВИХВП- Пловдив, Съветник в политическия кабинет на министъра на РРБ, Зам. Кмет на Община Хасково, Областен управител в служебният кабинет на проф. Герджиков. Собственик на фирма Компютър Консулт-ЕООД. Женен с две деца.

Вижте пълните резултати от изборите в Хасково:

Резултати

ГЕРБ с трима депутати от Хасково в бъдещия парламент. Преференции разместват листата

9 коментара

  1. С такива купени гласове, уж за преференции, не се чудете защо отвращавате хората да гласуват за Герб. Даже и да харесват политиките Ви, самите Ви кандидати да карикатури. 25 годишни борчета с икономика, която завършва всеки втори, бие хора с визитки. Пълен смях. За всички е ясно, че слагате такива хора, за да купуват гласове за себе си, но така гоните мислещите хора.

  2. Велизар Енчев е достойният избор на Хасково. Жалко, че БСП не получи почти сигурното второ място.

  3. Пълен резил за БСП с този водач и с втория в листата! Със стари к….. нов бардак няма!!!! Има млади, кадърни местни кадри на БСП, но никой не им дава да се изявят….Интриги, далавери, алчност за власт в една върхушка, която 15 г е несменяема….Това е резултата, г-да съдебни заседатели …

  4. Ами, браво на Хасково-3-ма от ГЕРБ-супер град-тъп,тъп,че чак вдлъбнат.Заслужаваме си теглото.Браво Хасковлии,на това здраве му кажи.Ха, сега върнете всичките си роднини от София,Пловдив и чужбина в хубавия и прекрасен град Хасково-да живеят охолно и щастливо,да работят и да вземат най-големите заплати.На другите избори-гласувайте още повече за Герб-БРАВО На вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button