Хасково

Близо 35 000 лв. от глоби събра Инспекцията по труда в Хасково

34 850 лв. са събрани от глоби за първите три месеца на годината, съобщават от Инспекцията по труда в Хасково.

За периода са извършени 319 проверки, като 20 са по сигнали на граждани. Констатирани са 1 621 нарушения, като са съставени 58 акта.

Със затоплянето на времето ще се засили контролът в селското стопанство. Ще се следи дали има сключени договори с работниците. Един от начините е сключването на еднодневни трудови договори.

Продължават проверките в строителството, както и тези за въвеждането на противоепидемични мерки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мито
Мито
09.04.2021 11:49 11:49

Звнимайте те се с часовете работа и извънредните, които не се плащат и са задължителни!!

Анонимен
Анонимен
09.04.2021 12:24 12:24

Proverete shivashkite firmi Vishte kakvo stava tam Zornisha proverete Proverete kakto trjabva a ne formalno

Дмитрий
Дмитрий
09.04.2021 12:44 12:44

Браво на вас бе герой. Това излиза по малко от 50стотинки или 25евро цента от глава на населението. Аз като си дойда за малко може да е ,но обещавам ще направя какво мога за да насъскам бедните към богатите. Понеже зная как.

опааааа
опааааа
09.04.2021 17:59 17:59

Алоооо, инспекцията по труда – в кой закон пише, че директорката на нещо си може да крещи и квичи на подчинените си с оглушителни децибели! Такива веднага да излитат от стола си още при първите една-две прояви. За домашните насилници се казва, че веднъж като удари някой – винаги ще повтори! А за разбеснелите се кучки в столове – веднъж като кресне – крещи до посиране и няма спиране! Да излитат или да им се режат езиците, че да си седнат тихо на деректорските зад-ници!

Що не си гледаш бизнеса ами се буташ където не те искат МА!
Що не си гледаш бизнеса ами се буташ където не те искат МА!
15.04.2021 21:36 21:36

Тя простотията не е грях, ама злобата си е божие наказание! Всяка дребна душица добрала се до някакво топло местенце си трепери за мястото и се страхува от всеки и всичко – от това да не би някой да я одумва и подиграва – до това да не би да готвят друг за местенцето й! Особено като знаят как са обикаляли тука – там, докато я нагласят! Такива дребнави души не стават да управляват институции и хора – тях никъде не могат да ги търпят – нито уважение, нито добра дума за такива болни ти!

Back to top button