Регион

Трима зад решетките, задигнали казан от ракиджийница

Ракиен казанТрима хасковлии на 29, 35 и 40 години са задържани за кражба на меден казан, станала в средата на април от ракиджийница в село Гарваново, съобщават от полицията. Още двама любимчани са в местния арест. За младежите, които са на 17 и 19, е установено, че в края на юли са взели радиатор от трактор в землището на Любимец. 

През изминалото денонощие са регистрирани три кражби. Първата от тях е от павилион за закуски в двора на основно училище в Любимец, от където липсват 60 лева на монети. Второто взломяване е на къща и стопанска постройка на улица „Червеноармейска“ в Димитровград. Неизвестни засега обирджии са задигнали пералня, музикална уредба, магнитофон, газова бутилка с вентил и домакинска посуда. Третата кражба е от стопанска постройка в село Райкова могила, където липсват електрожен, 2 бормашини и 2 акумулатора от трактори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button