Регион

Откриха 186 пистолета и хиляди патрони в микробус на Капитан Андреево

186 газови пистолета, преправени в бойни и 7 475 патрона от различни калибър са открити в пътнически микробус на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от прокуратурата и Агенция „Митници“.

Бусът, шофиран от 41-годишен френски гражданин от турски произход, е влязъл в страната ни от Турция на 5 април. Първите два пистолета са открити под акумулатора на буса. Последвала е проверка с рентген, след която са открити пистолети и на други места в микробуса, включително и в резервоара.

Пистолети

Мъжът е пътувал сам за Западна Европа. Той е с множество криминални регистрации във Франция. Според прокуратурата в случая няма данни за канал за оръжия. Ако бъде признат за виновен в контрабандата го грози затвор от 3 до 10 г. и глоба от 25 000 до 100 000 лв.

По-късно днес Хасковският окръжен съд гледа искането на прокуратурата мъжът да бъде оставен за постоянно в ареста.

Пистолети

Един коментар

  1. А Сашко Савов кога ? По същество той е един престъпник влязал в парламента с купени гласове за ГЕРБ. Оказва се че Бойко Борисов до такава степен е изтървал нещата в държавата, че след като видя ужасяващата картина на хората около него веднага гледа се изшмули като мокра връв. Истината е че Борисов създаде огромни по размер организирани престъпни групировки из всички области в цялата страна под шапката на ГЕРБ. Осигури им чадър от прокуратурата и съда , като уговорката все още е да се отчитат към чекмеджето от обществените поръчки. Сега се опитва да се скрие като Доган и в сянка да управлява престъпната си империя. Дал е карт бланш на всички да купуват гласове колкото могат но уговорката е , купуването да става с пари на кандидатите. Отделно се дават пари и на областните кординатори за място в листата. Въпреки ужасяващите престъпления извършвани в Хасково и цялата страна от мафията и съсипаните човешки съдби , прокуратурата и структурите на МВР продължават да се правят че организираната престъпна групировка скрита под политическа партия ГЕРБ не съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button