Регион

Откриха 186 пистолета и хиляди патрони в микробус на Капитан Андреево

186 газови пистолета, преправени в бойни и 7 475 патрона от различни калибър са открити в пътнически микробус на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от прокуратурата и Агенция „Митници“.

Бусът, шофиран от 41-годишен френски гражданин от турски произход, е влязъл в страната ни от Турция на 5 април. Първите два пистолета са открити под акумулатора на буса. Последвала е проверка с рентген, след която са открити пистолети и на други места в микробуса, включително и в резервоара.

Пистолети

Мъжът е пътувал сам за Западна Европа. Той е с множество криминални регистрации във Франция. Според прокуратурата в случая няма данни за канал за оръжия. Ако бъде признат за виновен в контрабандата го грози затвор от 3 до 10 г. и глоба от 25 000 до 100 000 лв.

По-късно днес Хасковският окръжен съд гледа искането на прокуратурата мъжът да бъде оставен за постоянно в ареста.

Пистолети

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иване, Иване ....
Иване, Иване ....
09.04.2021 16:42 16:42

А Сашко Савов кога ? По същество той е един престъпник влязал в парламента с купени гласове за ГЕРБ. Оказва се че Бойко Борисов до такава степен е изтървал нещата в държавата, че след като видя ужасяващата картина на хората около него веднага гледа се изшмули като мокра връв. Истината е че Борисов създаде огромни по размер организирани престъпни групировки из всички области в цялата страна под шапката на ГЕРБ. Осигури им чадър от прокуратурата и съда , като уговорката все още е да се отчитат към чекмеджето от обществените поръчки. Сега се опитва да се скрие като Доган и в сянка да управлява престъпната си империя. Дал е карт бланш на всички да купуват гласове колкото могат но уговорката е , купуването да става с пари на кандидатите. Отделно се дават пари и на областните кординатори за място в листата. Въпреки ужасяващите престъпления извършвани в Хасково и цялата страна от мафията и съсипаните човешки съдби , прокуратурата и структурите на МВР продължават да се правят че организираната престъпна групировка скрита под политическа партия ГЕРБ не съществува.

Back to top button