Външни публикации

Баня Стил – 350 кв.м. всичко за банята в центъра на Хасково с 10% отстъпка до 20 април

Основана преди 14 години, марката Баня Стил е ориентирана изцяло в областта на обзавеждането за баня. През годините фирмата инвестира в българския пазар, като се превърна в име-символ на национално ниво за всичко, свързано с обзавеждането за баня, без да изневерява на силните местни корени, където е създадена.

Баня Стил вече е и в Хасково. Компанията откри 14-тия си магазин на ул. „Сан Стефано“ 7.

С откриването на най-новия магазин на Баня Стил започна нов етап в проектирането, ремонта и обзавеждането на бани на жителите на град Хасково.

Баня Стил

В Хасково събитието събра не само погледите и вниманието на обикновените хора, избрали съботния ден за разходка по главната улица, но и на част от известните личности, решили да посетят града.

Сред почетните гости на откриването бяха Владимир Караджов – майсторът от „Бригада Нов Дом“ и половинката му Цветелина Димитрова, наслаждаващи се не само на приятната обстановка, но и разглеждащи с интерес огромното разнообразие от продукти.

Гостите на събитието имаха възможност да се докоснат до част от ексклузивните колекции продукти, които Баня Стил предлага и на живо да се уверят в тяхното качество.

Магазинът в Хасково се простира на площ от 350 кв.м, а вътре на два етажа ще откриете продукти, които могат да бъдат разграничени заради тяхната изисканост и оригиналност.

Огромният избор от продукти се характеризира с различни модели, колекции и дизайн, удовлетворяващи всеки вкус и нужда, не само на крайните потребители, но и тези на инженери и дизайнери.

Колекциите на магазини Баня Стил се отличават с качество и внимание към дизайна, проектирани и произведени от подбрани европейски производители.

Благодарение на гъвкавата търговска политика, широкият ценови диапазон и голямата конкурентоспособност Баня Стил е предпочитан избор, когато става въпрос за всичко, свързано с банята и това й позволява да отвори обекти в цялата страна.

Ангажирана за постигане на по-ефективно обслужване на клиента, Баня Стил разширява своята философия за качество и дизайн, предоставяйки нова услуга, която включва проектиране на специални кътове, посветени на продуктите в магадините.

Този тип кътове могат да бъдат открити в магазина в Хасково, даващи идеи на потребителите за бъдещите им бани, съчетаващи перфектно стил, дизайн, функционалност и цена.

В чест на откриването, магазинът на Баня Стил в Хасково, предлага на своите клиенти 10% допълнителна отстъпка на всички продукти за периода от 10.04. до 20.04.2021!

Вижте предложенията на Баня Стил онлайн – baniastil.com

Back to top button