Хасково

Нов сигнал за проблеми с уличното осветление в Хасково

Пореден сигнал за проблеми с уличното осветление в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че от неделя не светят лампите в района между улиците „Щип“, „Искър“, „Момчил войвода“ и „Драгоман“. Те подали сигнал до общината, но въпреки това нощем улиците им оставали тъмни и опасни.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че нямат сигнал за проблем на тези улици, но сега ще проверят случая. Уличното осветление в Хасково не е подменяно от над 20 г. и по тази причина се работи по проекти за неговото обновяване, допълниха от кметството. Отделно за целта в общинския бюджет са заделени 200 000 лв.

Телефонът за подобни сигнали в общината е 038 664 166.

ИЗПРАТИ НОВИНА

3 коментара

  1. От 04.04. всяка вечер е подаван сигнал на дежурния на Общината. Подавани са жалби на електронната поща за нередности. Общината е информирана за липса на улично осветление. Снимката показва какво е положението вечер и че се създават предпоставки за инциденти. Благодаря на медията ви за реакцията. Дано имаме най-сетне осветление!

  2. Улично Осветление няма от няколко вечери и на улица Георги Кирков – от ул Средна гора до бул Съединение ,подаден е сигнал на телефон на Екопрогрес , но ефект никакъв!?! Докога ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button