Хасково

Правят стаи за майки с деца на автогарите в областта?

Проверка на хасковската автогараДа бъдат оборудвани стаи за майки с деца по автогарите в област Хасково са препоръчали на собствениците инспекторите от Автомобилна администрация, съобщи за Haskovo.info изпълняващият длъжността началник на отдел „Контролна дейност“ в ДАИ – Хасково Антон Ставрев.

„Това не е задължително изискване, но проверяващите са сметнали за необходимо да издадат такова предписание“, обясни Ставрев. Той допълни, че нарушения има установени само на две от автогарите в региона. В Любимец е наложително да се направи ремонт на помещението за приемане и съхранение на багажа. В Свиленград е предписано да се нанесе пътна маркировка на площадката с твърда настилка за престой на автобусите. „Този проблем дори вече е отстранен“, уточни Антон Ставрев.

Haskovo.info припомня, че масовите проверки на всички автогари в страната започнаха в началото на юли. Стартът бе даден във Варна от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков. Резултатът от проверките на всички 170 автогари показва, че всяка втора не е изрядна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button