Хасково

Ремонтират перилата на надлеза до жп гарата в Хасково

Подменят прогнилите перила на надлеза на бул. „Съединение“ до жп гарата в Хасково. Ремонтът започна преди няколко дни.

Работниците подменят част от предпазните ограждения и ремонтират други. Ще бъдат сменени над 200 метални пана от двете страни на моста. Работата се очаква да приключи през месец май.

Ремонтът е на стойност около 60 000 лева, обяви кметът Станислав Дечев на общественото обсъждане на бюджета през февруари. Целта е да се обезопаси съоръжението.

Haskovo.info припомня, че последно ремонт на надлеза беше извършен през 2015 г. Тогава бяха укрепени носещите стълбове на моста, защото от ерозията на водата се беше показала арматурата на повечето от колоните. Бяха укрепени и стълбовете на тролейбусния транспорт.

Ремонт

5 коментара

  1. Там трябват мантинели, така че ако някоя кола се удари, да се плъзне по мантинелата, а не да задере във винкела, да го пробие и да падне от надлеза. Също така стълбовете на мантинелите са механично по-здрави от квадратните профили.

  2. Какви 200 панела ще се подменят бе… Че то общо нямат толкова…. А уж се ремонтират и ЧАСТ от тях ще се подменят. Само имитират дейност. Всеки ден по 4 пъти минавам от там и ги гледам… Удрят една боя и това е… Само дето пречат на движението и СЕ УСВОЯВАТ едни 60 000 лв. Как може това да струва 60 000 лв. За 60 000 лв. може да се подмени ИЗЦЯЛО този парапет…. И работата още 20+ дена….
    Гербаджийска работа…. А ние трева пасем….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button