Спорт

Хасковските хандбалистки с две победи в националната група

Хадбалистките на Хасково постигнаха две победи в Националната група при 16-годишните.

Хасковлийки победиха „Локомотив“ (Горна Оряховица) с 20:13 и „Мартен“ с 36:32. Отлична игра на целия отбор, най-много голове отново на Анна-Мария Васкова и блестяща игра на вратарката Бояна Добрева, доволни са от треньорския щаб. В групата от 8 отбора Хасково е трети след тимовете на Панагюрище и „Бъки“ (Габрово).

В края на седмицата Росен Добрев беше избран за президент на Българска федерация по хандбал. Добрев беше член на досегашния УС на БФХ. Той е бивш състезател по хандбал, а в момента управлява собствен бизнес. Участвал е в ръководството на варненските „Локомотив“, „Владислав“ и „Спартак“. Добрев замени на поста Росица Бакърджиева – Коева. Тя се оттегля след 10-годишно управление. Избран беше и нов 11-членен Управителен съвет на БФХ, като в ръководния орган остава президентът на клуб „Хасково“ Марияна Стаматова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button