НАП продаде за 450 000 лв. имоти на длъжници в Хасковско

Регион

Недвижими имоти за 450 000 лв. са продали публичните изпълнители от НАП – Хасково през първите 3 месеца на годината. Продадени са и превозни средства за над 28 000 лв., съобщават от приходната агенция.

Днес стартират огледите на апартамент и търговска площ в Пампорово, както и на части от промишлена сграда в Димитровград. В сутерена на димитровградската постройка има 5 складови помещения, а два етажа от сградата се ползват като шивашки цехове. Застроената площ е 706 кв. м., а началната й цена е 85 200 лв.

Данъчните апелират при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.