Регион

НАП продаде за 450 000 лв. имоти на длъжници в Хасковско

Недвижими имоти за 450 000 лв. са продали публичните изпълнители от НАП – Хасково през първите 3 месеца на годината. Продадени са и превозни средства за над 28 000 лв., съобщават от приходната агенция.

Днес стартират огледите на апартамент и търговска площ в Пампорово, както и на части от промишлена сграда в Димитровград. В сутерена на димитровградската постройка има 5 складови помещения, а два етажа от сградата се ползват като шивашки цехове. Застроената площ е 706 кв. м., а началната й цена е 85 200 лв.

Данъчните апелират при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button