Хасково

Хасковският съд отне имущество от обвинен в продажба на безакцизни цигари

Хасковският окръжен съд е постановил решение, с което се отнема имущество в полза на държавата от обвинен за държане и разпространение на безакцизни цигари, съобщават от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

От Валентин П. и свързано с него лице се отнема имущество на обща стойност 58 306 лв. В него се включват още два леки автомобила Мерцедес, един лек автомобил Фолксваген Пасат, суми по банкови сметки, както и равностойността на вече отчуждени автомобили.

Първоинстанционни съдилища в страната са уважили искове на КПКОНПИ за отнемане на незаконно придобито имущество в общ размер на 1 719 153 лв.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КПКОНПИ
КПКОНПИ
13.04.2021 9:10 9:10

На Тенчо Лилянов , Величко Минев и Даниел Гаргов кога ще се отнеме имуществото в полза на държавата за корупция и разпространение на безакцизни стоки ?

Джона
Джона
13.04.2021 9:51 9:51

Скороще се отнеме иде тиахното време

Back to top button