Регион

Трима ранени след катастрофи, заловиха пиян шофьор

ImageДве жени от с. Тънково пострадаха леко след катастрофа между селата Голям извор и Стамболово, съобщиха от полицията. Пътният инцидент е станал вчера около 15 часа. 

 При движение с несъобразена скорост 34-годишен мъж от с. Тънково с лек автомобил „Лада“ навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в джип „Митцубиши Паджеро“, управляван от 55-годишен кърджалиец. От удара са пострадали две возещи се в Ладата жени. Едната, на 57-години, е с комоцио, а другата- на 27-години, е с фрактура на лявото рамо. И двете са без опасност за живота.

Неправоспособен мотопедист е в болница след друг пътен инцидент, станал в малко след 16 часа вчера, този път в Хасково. 16-годишният младеж карал мотопед „Ямаха“ в южната част на вилна зона Кенана. Той изгубил контрол над мотора и паднал на пътната настилка. Момчето е с охлузни рани по тялото.

По същото време в хасковското полицейско управление е образувано бързо производство срещу 24-годишен жител на село Рабово. Той е заловен от автопатрул да шофира колата си с 1,65 промила алкохол в кръвта, уточниха от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vip
vip
04.08.2010 12:54 12:54

seloto se kazva Golqm Izvor

Back to top button