Спорт

Григор претърпя тежко поражение от Надал

Григор Димитров отпадна от Мастърс турнира в Монте Карло след поражение в два сета от световния №3 Рафаел Надал – 1-6, 1-6.

Първата ни ракета не успя да намери отговор за много силната игра на „Краля на клея“ и 11-кратният шампион в надпреварата намери място в следващата фаза, записвайки своя 73-ти успех в турнира. В спор за място на полуфиналите Надал ще се изправи срещу победителя от мача между Андрей Рубльов и Роберто Баутиста Агут, съобщава TennisKafe.com.

В хода на мача и двамата опоненти записаха по три аса, но хасковлията направи повече двойни грешки (5-1). Испанецът бе много по-резултатен както на сервис (29-18), така и на ретур (26-8), като освен това реализира пет от деветте си брейкпойнта (56%), докато първата ни ракета нито веднъж не стигна до възможност за пробив.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ящши
ящши
15.04.2021 19:30 19:30

Като че ли му е за първи път

Back to top button