Хасково

Вилната зона на „Кенана“ без ток за час днес

Ел. таблоЗа час днес без ток в Хасково ще останат клиентите на EVN във вилната зона на „Кенана“. Токът ще спре и в дома за стари хора.

Причината е, че от електроразпределителното дружество извършват планов ремонт на електросъоръженията, който ще продължи до 13 август. След 12:00 часа днес електроподаването ще бъде възстановено. 

До обяд без ток ще са и клиентите на компанията от Любимец, които живеят на ул. Кубрат, ул. Скопие, ул. Дунав, ул. Шипка, ул. Патриарх Евтимий, ул. Оборище и ул. Софроний Врачански.

Утре прекъсвания на тока до обяд ще има отново в Хасково. За час на тъмно ще останат живеещите на ул. Добруджа, ул. Лозенград, ул. Арда, ул. Есперанто, ул. Иван Вазов, ул. Родопи, ул. Мадара, ул. Стара Планина блокове от № 53 до № 73, ул.Георги Бенковски, ул.Видин и ул. Сливница. Работещите в БТК, Бизнесцентъра и новата сграда на съда също ще останат без ток от 8:30 до 9:00 и ог 11:30 до 12:00 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2010 13:22 13:22

…Утре прекъсвания на тока до обяд ще ??? отново в Хасково….

Back to top button