Хасково

Глобул изненада хасковлия с висока сметка заради световното

Ангел Вангелов

Ангел Вангелов

65-годишният хасковлия Ангел Вангелов получи изненадваща сметка от 72 лева от Глобул. Мъжът останал се учудил, тъй като той почти не е говорил по телефона.

От фактурата, която е получил по пощата, е видно, че за юни Ангел Вангелов има начислени 45,32 без ДДС за SMS-и, стойността на разговорите му е едва 4 лева без ДДС. Така с месечния му абонамент от 6 лева стойността на дължимото към Глобул става 72,50 лева.

„Не знам какво е станало. Не съм се абонирал, за да получавам sms-и„, обясни Ангел Вангелов. По думите му телефонът, на който е навъртяна голямата сметка хасковлията е получил в края на април от мобилния оператор, защото е лоялен клиент. От Глобул са му дали безплатен телефон и сим карта.

Пенка Златева

Пенка Златева

С изненада миналия месец по време на Световното първенство по футбол Ангел и майка му установили, че вечер получават SMS-и, които ги информират за развитието на мачовете. „Аз нищо не разбирам от футбол и не следя първенствата. Дори се ядосвах, че телефона ми звъни докато спим вечер“, разказа хасковлията. 

Ангел Вангелов от години е болен. Той е с инсулт и сърдечни проблеми. Получава 170 лева пенсия. 50 лева от нея дава за лекарства, а през седмица му се налага да плаща допълнително за инжекции, които струват около 17 лева. Той е почти неподвижен. Живее с 87-годишната си майка Пенка Златева, която го гледа. 

Ангел разказа, че се е обаждал на оператор, за да поиска разпечатка и да разбере как се е натрупала тази сметка от 72 лева. Тъй като от инсулта говори трудно и завалва думите, разговорът е минал неуспешно. Операторът го е обвинил, че е пиян и е заявил, че няма да му даде разпечатка.

От Глобул заявиха, че с оглед защита интересите на техните потребители и техните лични данни и съгласно действащото законодателство не могат да коментират конкретния случай.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
reni
reni
05.08.2010 18:46 18:46

глобол е мошенник

изплашен
изплашен
05.08.2010 19:10 19:10

Абе фоторепортера на Хасково инфо защо си го снимал този дядо така–направо има вид все едно е в моргата –не че имам нещо против дядото, но така си го щракнал че направо ме побиват тръпки като я погледнах

лоялен клиент на Глобул
лоялен клиент на Глобул
05.08.2010 20:22 20:22

Преди няколко дни ми звъниха от Глобул и ме поканиха най-любезно да отида и да си получа апарата – подарък, който ми се полага като лоялен клиент и за натрупани точки ( не знам точно какви, никой нищо не ми е казвал за точки). Апарат така и не ми дадоха естествено, но се опитаха да ми пробутат още 1 карта и да ми вдигнат цената на абонамента. Спирам до тук с мен . До мен имаше млад мъж с постановление, където беше обвинен в огромна неплатена сметка. Момчето твърдеше , че никога НЕ Е имал карта на ГЛОБУЛ….. така и не разбрах какво се случи с момчето, но се замислих много сериозно за това Колко е лоялен Глобул към клиентите си и дали изощо ще преподпиша следващ договор с тях!

Анонимен
Анонимен
05.08.2010 22:44 22:44

Reni, pishe se GLOBUL, a ne GLOBOL.

infeymans
infeymans
06.08.2010 0:11 0:11

tezi globul sa mamata si e*alo golemi p……. sa te,i az imah takav problem s tyah

Людмил Ценов
Людмил Ценов
06.08.2010 13:18 13:18

Пълни мошеници. Крайно врееме е да ги разследват за нещата, които правят. Призовавам ХАСКОВО.ИНФО да си свърши работата и като една добра медия да разкаже какво правят Глобул/Германос с клиентите си. Над 1/2 от договорите им са съставени без знанието на клиентите. Нека спрем тази порочна практика! Хасково.ИНФО се надявам да помогне!

Петко Петков
Петко Петков
06.09.2010 17:51 17:51

аз съм доволен от Глобул, до сега всичко е било корекно спрямо мен нямал съм проблем и ви се чудя на тъпотата която пишете нормално е като сте глупави и като ходите в Интърнити или другите миродии глобал нет солюшан ша ва е*ат без вазелин :)))

ani
ani
25.11.2011 21:10 21:10

iskam da mi prekrat6t dogovgra dano ne sizdadat problemi

Back to top button